Fleet management vraagt om overzicht

Ontbijtsessie ‘LeaseWijzer voor verduurzamen van mobiliteit’

Verduurzamen van mobiliteit, hoe doe je dat? De LeaseWijzer, een nieuw initiatief van Natuur&Milieu, Fleet Support en Dutch, geeft antwoord op deze prangende vraag. Wij geven u een sneak preview van de resultaten van de LeaseWijzer waaronder tips en concrete voorbeelden van corporates.

 

 

 

 

 

Tijdens onze 5e ontbijtsessie ‘LeaseWijzer voor verduurzamen van mobiliteit’ gaan we met klanten in discussie over de mogelijkheden en praktijkervaringen rondom dit onderwerp. Wij nodigen u dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Om uw tijd efficiënt te benutten, organiseren wij de ontbijtsessie voorafgaande aan de opening van het Fleetmanagement event op dinsdag 23 mei 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Programma ontbijtsessie

08.00 uur:           Inloop met informeel luxe ontbijt

08.30 uur:           Start ontbijtsessie

08.35 uur:           Introductie en sneak preview van de ‘LeaseWijzer’

Discussie over de inhoud, mogelijkheden voor duurzamere mobiliteit. De discussie wordt geleid door Arie Brundel, Senior Consultant Fleet Support en Koenraad Backers, Projectleider Mobiliteit Natuur & Milieu

09.20 uur:           Afsluiting en samenvatting discussie

09.30 uur:           Bijwonen opening Fleetmanagement event  

Aanmelden ontbijtsessie

U bent van harte welkom bij de ontbijtsessie. Het aantal inschrijvingen hebben wij gemaximaliseerd door de beperkte beschikbare ruimte. Schrijft u zich daarom bij interesse zo snel mogelijk in via ‘Aanmelden ontbijtsessie’.

(Toe)Leveranciers vallen niet binnen de doelgroep van de ontbijtsessie.

Locatie

Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. U kunt op het terrein van de Van Nelle Fabriek gratis parkeren. Vanaf CS Rotterdam bent u met het openbaar vervoer in 15 minuten op de locatie.

Aanmelden voor toegang tot Fleetmanagement event

Mocht u na de ontbijtsessie willen deelnemen aan het Fleetmanagement event, dan dient u zich hier apart voor aan te melden via fleetmanagement.nl/aanmelden. Mocht u dit nog niet gedaan hebben, gebruik dan de relatiecode 19804/02 en geef aan dat u een relatie van Fleet Support bent. Deze code is niet te gebruiken door (toe)leveranciers.

Wij kijken er naar uit u op dinsdagochtend 23 mei te verwelkomen bij de ontbijtsessie!