Fleet management vraagt om overzicht

Controle & rapportage

Financieel gemak, inzicht en overzicht

Zijn de rapportages van uw leveranciers verschillend en moeilijk te doorgronden? Wilt u grip houden op het beheer van uw wagenpark? Fleet Support heeft de kennis en ervaring om voor u het complete financiële beheer van uw wagenpark te verzorgen en maakt uw mobiliteitskosten transparant en inzichtelijk. Daarnaast levert Fleet Support complete, overzichtelijke en eenduidige managementrapportages en bewaakt het afgesproken kwaliteitsniveau van uw leveranciers.

Financiële controle

Wilt u inzicht en een eenduidig overzicht in het totale financiële plaatje van uw wagenpark? Met het uitbesteden van de financiële controle aan Fleet Support bent u zeker van zorgvuldige factuurcontrole, eenduidig maandelijks inzicht in de kostenopbouw, complete en gebruiksklare boekingsbestanden en een prognose van de wagenparkkosten voor de toekomst. Daarnaast bieden we u gemak door onze overzichtelijke kostenrapportages waarin de facturen van uw leasemaatschappij(en) zijn verwerkt. In één oogopslag heeft u de samenstelling van de kosten, de herkomst van huurkosten en de kosten per auto, per medewerker in beeld. Onze dienstverlening ‘Financiële controle’ bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Factuurcontrole
  • Online kostenrapportage
  • Contractcontrole
  • Advies over kostenbesparingen
  • Aanvullende controles en rapportages

Verder lezen over Financiële controle

Borgen leasetarieven

Op welke wijze controleert u het afgesproken prijsniveau van uw leasemaatschappij? Komt uw leasemaatschappij de vastgelegde prijsafspraken in de praktijk ook echt na? Met Lease Rate Monitor heeft u een unieke benchmark methodiek in handen om te controleren of uw leasetarief marktconform is en overeenkomt met de door u gemaakte afspraken. Lease Rate Monitor zorgt voor prijstransparantie, wat aanzienlijke besparingen kan opleveren gedurende de looptijd van de samenwerking met uw leverancier(s).

Lees meer over het borgen van uw leasetarieven

 

Ik wil graag een afspraak!

Case Deloitte

"Ons wagenpark bestaat uit circa 3.000 auto’s en dat vraagt om een specialistische aanpak. Fleet Support voert de financiële controle en het tactisch beheer uit op onze bestaande vloot". Lees verder over de ervaringen van Harry Vlaardingerbroek, Senior Manager bij Deloitte.

Deloitte - Fleet Support