Fleet management vraagt om overzicht

Exploitatie & beheer

Er komt heel wat kijken bij goed beheer van uw wagenpark.

De vragen van uw medewerkers, de wisselingen van auto’s en medewerkers, en de administratieve afhandeling op het gebied van salarisinhoudingen. Ook het managen van voldoende en deskundige capaciteit voor uw wagenparkbeheer kan een uitdaging zijn. Fleet Support heeft jarenlange ervaring in zorgvuldig en vakkundig wagenparkbeheer. Een gerust gevoel als u de exploitatie en het beheer van uw wagenpark (tijdelijk) wilt uitbesteden.

Operationele ondersteuning

Fleet Support kan verschillende operationele activiteiten van uw wagenparkbeheer overnemen. Fleetmanagement is onze core business, waardoor we vaak op allerlei terreinen concreet voordeel voor u kunnen realiseren. Onze operationele ondersteuning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Poolbeheer
  • Administratieve afhandelingen
  • Operationele sturing
  • Sturen op kwaliteit en risicobeperking
  • Escalatiedesk
  • Managementrapportage

Uitleg Exploitatie & beheer

On-site Fleet Management

Fleet Support kan u ook tijdelijk ondersteunen bij het wegwerken van achterstallig werk, het opvangen van piekmomenten, tijdelijk vervangen van de wagenparkbeheerder wegens vacature, vakantie of ziekte of het ondersteunen van de wagenparkbeheerder in veranderingstrajecten. 

On-site Fleet Management biedt uitkomst door u op tijdelijke basis te voorzien van deskundig personeel. Personeel dat direct productief is voor uw organisatie. Zo buigt u uw achterstand om naar een voorsprong en kunt u kwaliteit blijven garanderen. Of het nu gaat om ondersteuning van de financiële en administratieve wagenparkprocessen, contract- en leveranciersmanagement, de berijdersdesk, factuurcontrole of het vernieuwen van het mobiliteitsbeleid: On-site Fleet Management levert de specialist waar u tijdelijk behoefte aan heeft.

Lees meer over On-site Fleet Management

Ik wil graag een afspraak!

Doe de Quick Scan en ontdek wat u kunt besparen

Het is heel eenvoudig: u beantwoordt enkele vragen over uw huidige wagenparkbeheer, wij rekenen u voor wat u zou kunnen besparen.

Doe de Fleet Support Quick Scan

Vragen over elektrische leaseauto’s?

Heeft u vragen over elektrische leaseauto's? Wilt u elektrische auto's aan uw wagenpark toevoegen? Download dan de 'FAQ Elektrische leaseauto' die Fleet Support speciaal voor u heeft samengesteld. Lees verder