Heeft u behoefte aan een adviseur die lastige mobiliteitsvraagstukken helder voor u uiteenzet? Wij bieden u een onafhankelijk advies op basis van een gedegen kennis van de mobiliteitsmarkt en zetten uw organisatie centraal in ons advies. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste mobiliteitsinvulling krijgt tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag maar ook geborgd voor de toekomst.

Beleid en organisatie

De consultants van Fleet Support hebben de kennis en ervaring om u bij het beleid en de organisatie van uw wagenpark te ondersteunen en te adviseren. Dat doen zij aan de hand van een potentieel- en strategiebepaling. Wij maken voor u inzichtelijk waar u kunt verbeteren, wat u kunt besparen en adviseren u over de te voeren strategie. 

Inkoop en inrichting

Aanbod genoeg, maar welke leasemaatschappij biedt u nu en straks de beste dienstverlening? En tegen de juiste prijs? En houdt u dan het aangeboden prijs- en serviceniveau op de lange termijn vast?
Fleet Support geeft u onafhankelijk advies en ondersteuning bij de keuze voor en inkoop bij een leasemaatschappij en het vasthouden van het afgesproken prijs- en serviceniveau. Ook bij een Europese aanbesteding kunnen wij u ondersteunen. Wij hebben jarenlange ervaring met deze complexe inkooptrajecten.

De reis naar succes

Een consultancy opdracht zien wij als een gezamenlijke reis naar succes. Onze aanpak begint met een gedegen analyse van de huidige situatie; wat is uw huidige beleid, wat is het huidige prijsniveau, wat is uw huidige beheersvorm. Het is belangrijk om het vertrekpunt helder te hebben. Samen met u bekijken wij vervolgens naar de gewenste bestemming; de te realiseren doelstellingen. Het reduceren van kosten, het implementeren van een mobiliteitsbudget, het verduurzamen van uw autoregeling. Onze ervaring is dat er veelal meerdere wegen naar Rome leiden, daarom bepalen we samen met u de juiste route naar het gewenste resultaat. Hoe wij dit doen? Dat leggen we u graag uit in een persoonlijk gesprek.

Klik hieronder op de specifieke diensten om meer te weten te komen over het voordeel van Fleet Support

 

Uw uitdagingen

Potentieelbepaling

Wilt u weten of uw kosten marktconform zijn?

 

Besparen mag niet ten kosten gaan van de kwaliteit. Wij helpen u daarbij.

Strategiebepaling

Is uw beleid nog toekomstbestendig?

 

Wij adviseren u over de juiste route om uw doelstellingen te behalen.

Leveranciersselectie

U zoekt de juiste leverancier(s), passend bij uw beleid?

 

Dankzij onze ruime ervaring, helpen wij u met uw keuze.

Borgen leasetarieven

Voor u geldt; afspraak is afspraak?

 

Wij bieden u de controle op uw prijsafspraken, gedurende de totale looptijd van uw contract.

Elektrificatie wagenpark

Wat is uw route naar een 100% elektrische vloot?

 

Wij zijn uw reisleider en navigator voor de beste route die bij uw organisatie past.