Fleet management vraagt om overzicht

Inkoop & inrichting

U wilt inkopen bij de beste leasemaatschappij, tegen de beste inkoop (prijs)afspraken.

Aanbod genoeg, maar welke leasemaatschappij biedt u nu en straks de beste dienstverlening? En als de leasemaatschappij eenmaal geselecteerd is, hoe houdt u dan het aangeboden prijs- en serviceniveau op de lange termijn vast?

Fleet Support geeft u onafhankelijk advies en ondersteuning bij de keuze voor en inkoop bij een leasemaatschappij en het vasthouden van het afgesproken prijs- en serviceniveau. Ook bij een Europese aanbesteding kunnen wij u ondersteunen. Wij hebben jarenlange ervaring met deze complexe inkooptrajecten.

Liever niet gokken met uw wagenpark?

Liever niet gokken met uw wagenpark?

Gokken of weten wie de beste leasemaatschappij is?

Wij kijken in uw belang naar het beste aanbod. Geen gokwerk, maar zekerheid doordat wij al 25 jaar ervaring hebben met het selecteren van de juiste leasemaatschappijen voor grote wagenparken.

Wilt u waterdichte afspraken met uw leasemaatschappij? Wilt u een objectief vergelijk met andere leasemaatschappijen? Wilt u gegarandeerd het beste tarief? Wilt u een dienstverlening die afgestemd is op uw wensen?

Lees dan meer over onze aanpak of neem direct contact met ons op.

Ik wil graag een afspraak!

 

Download hier de tenderchecklist!

Fleet Support heeft voor u een checklist samengesteld voor het selecteren van de beste leasemaatschappij.

VGZ tevreden over tender

Lees de ervaringen van Edwin van der Veer, Senior Inkoper VGZ, over tenderen in het artikel: 'VGZ tevreden na complexe tender'