Fleet management vraagt om overzicht

Onze werkwijze

U staat bij ons altijd centraal. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw behoeften en wensen met betrekking tot uw wagenpark. Op basis daarvan bekijken wij hoe onze expertise ingezet kan worden om voor u het beste resultaat te bereiken.

Het is onze doelstelling om uw mobiliteitsproces optimaal in te richten, zonder daarbij de tevredenheid van uw werknemers daarover in gevaar te brengen. Inzicht, efficiency, besparing en gemak met betrekking tot uw wagenpark hebben daarbij de hoogste prioriteit. Met onze dienstverlening richten wij ons op de strategische en tactische aspecten van uw wagenparkbeheer. Dit betekent in de praktijk dat Fleet Support een regisseursrol vervult.

Fleetmanagement is een vak apart en beslaat verschillende terreinen binnen uw organisatie. Dat vraagt om een zorgvuldige aanpak met oog voor de belangen van alle stakeholders binnen uw bedrijf. Wij kunnen u op de volgende aandachtsgebieden adviseren en ondersteunen:

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw behoeften en wensen. Op basis daarvan bekijken wij hoe onze expertise ingezet kan worden om voor uw wagenpark het beste resultaat te bereiken.

Ik wil graag een afspraak!

 

 

 

Doe de Quick Scan en ontdek wat u kunt besparen

Het is heel eenvoudig: u beantwoordt enkele vragen over uw huidige wagenparkbeheer, wij rekenen u voor wat u zou kunnen besparen.

Doe de Fleet Support Quick Scan