Hoe vaak selecteert u een leasemaatschappij?

Selecteren leasemaatschappij

U wilt de beste leasemaatschappij voor uw wagenpark tegen de beste (prijs)afspraken.

Aanbod genoeg, maar welke leasemaatschappij biedt u nu en straks de beste dienstverlening? En als de leasemaatschappij eenmaal geselecteerd is, hoe houdt u dan het aangeboden prijs- en serviceniveau op de lange termijn vast? Alles draait om Best Value Procurement.

Liever niet gokken met uw wagenpark?

Liever niet gokken met uw wagenpark?

Op basis van uw wensen en eisen selecteren wij de beste leasemaatschappij(en) voor uw organisatie. Fleet Support geeft u onafhankelijk advies en ondersteuning bij de keuze voor een leasemaatschappij en het vasthouden van het afgesproken prijs- en serviceniveau. Ook bij een Europese aanbesteding kunnen wij u ondersteunen. Wij hebben jarenlange ervaring met deze complexe trajecten.

Gokken of weten wie de beste leasemaatschappij is?

Wij kijken in uw belang naar het beste aanbod. Geen gokwerk, maar zekerheid doordat wij 25 jaar ervaring hebben met het selecteren van de juiste leasemaatschappijen voor grote wagenparken. En als onafhankelijke en onpartijdige speler uitsluitend in uw belang de beste partij selecteren.

Wilt u waterdichte afspraken met uw leasemaatschappij? Wilt u een objectief vergelijk met andere leasemaatschappijen? Wilt u gegarandeerd het beste tarief? Wilt u een dienstverlening die afgestemd is op uw wensen?

Lees dan meer over onze aanpak bij Inkoop & inrichting of neem direct contact met ons op.

Ik wil graag een afspraak!

Ga naar de Tender checklist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Download hier de tenderchecklist!

Fleet Support heeft voor u een checklist samengesteld voor het selecteren van de beste leasemaatschappij.

Case VGZ

Na een omvangrijke fusie wilde zorgverzekeraar VGZ de bezem door het wagenpark halen. Om kosten te besparen en de regie in handen te krijgen. Lees verder