Fleet management vraagt om overzicht

Werken bij Fleet Support

Wij zijn een gedreven organisatie met enthousiaste, kundige en klantgerichte medewerkers die de belangen van grote fleetowners behartigen.

Voor de duizenden auto’s van onze opdrachtgevers, die tot de Top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven horen, werken wij aan de beste invulling van hun fleetmanagement zowel qua beleid, inkoop als beheer. Betrokkenheid, lef, onafhankelijkheid en een no-nonsense-mentaliteit vormen de kernwaarden van onze organisatie.

Fleet Support is een erkend ECABO leerbedrijf

Fleet Support is een door ECABO erkend stagebedrijf

We zijn óók een groeiende organisatie en regelmatig op zoek naar mensen die deel willen uitmaken van onze ambities. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan of stage in een dynamische onderneming met een  prettige werksfeer? Houd dan onze vacatures in de gaten en reageer.

Open sollicitatie

Is er geen vacature van jouw interesse vacant? Stuur dan een open sollicitatie naar pz@fleetsupport.com t.a.v. de heer B. van Enk.

Bij een open sollicitatie beoordeelt de HR-afdeling of je profiel en je CV mogelijk passen bij huidige of toekomstige functies binnen Fleet Support. We laten je in elk geval binnen enkele dagen weten of je CV interessant voor ons is en we je gegevens in file houden voor de toekomst. Het kan ook zijn dat we je, ondanks het feit dat er nog geen concrete vacature is, toch vast uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.